Privacy op de website van MOOI BEN IK:

We kunnen ons voorstellen dat u wilt weten hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens. Dat vertellen
we u hier. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten
via mooibenik1967@hotmail.com.

 

  _ _ _ _ _

Wie is Michael?

Mijn naam is Michael en ik ben geboren op 14 september 1967.

Ik omschrijf mijzelf graag als inspirator, spiritueel, filosofisch
en schrijver. Daarnaast heb ik humor, een luisterend oor en
aandacht voor de ander.

Ik krijg energie van sporten. 

Jarenlang heb ik gevoetbald en aan atletiek gedaan.
Na een zware blessure heb ik mijzelf toegelegd op krachttraining.
Dit doe ik nu al zo’n twintig jaar, in combinatie met squash en cardio.
Door deze sporten heb ik ook geleerd wat mentale veerkracht is.

 

 

Waarom ben ik ‘Mooi ben ik’ begonnen?

Na een relatiebreuk wilde ik dichter bij mijn gevoel komen en blijven. Na jaren van het praktiseren van actie-reactie, realiseerde ik dat traditionele therapie niet mijn roeping is. Terugkijkend, was vanaf het begin duidelijk dat dit niet mijn ding was. Ik heb er namelijk een "andere" denkwijze over.

In een periode van vijf jaar heb ik veel over mijzelf geleerd. Dit leerproces heeft mij gebracht tot waar ik nu sta en het gaf mij zoveel inspiratie, dat ik dit met anderen wilde delen door middel van consulten, trainingen en workshops. Tijdens deze persoonlijke ontmoetingen zijn mij bijzondere verhalen toevertrouwd.

Toen ben ik begonnen met het schrijven van blogs, waar ik altijd een bepaalde boodschap en een stukje zelfreflectie aan toevoegde. Deze blogs deelde ik op een publieke site en hier ontving ik veel herkenbare en dankbare reacties op.

Bewust en onbewust kon ik anderen helpen, wat mij ertoe heeft gebracht om na 3,5 jaar schrijven en ruim 500.000 bezoekers later, al mijn geschreven blogs te bundelen in mijn eerste boek ‘Mooi ben ik’. Hiermee wilde ik anderen dichter bij hun gevoel laten komen en tevens heldere en snelle antwoorden geven op hun openstaande vragen.

Op 3 april 2011 is ‘Mooi ben ik’ uitgekomen. Twee jaar later heb ik mijn tweede boek ‘Trots ben ik’ uitgebracht en in 2015 volgde mijn derde boek ‘Bijzonder ben ik’.